ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το Κ.Σ. Συλλόγου Δ.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου θεωρεί ελπιδοφόρα και θετική την αγωνιστική στάση της πλειοψηφίας της πανεπιστημιακής κοινότητας που εδώ και ένα χρόνο παρά τους εκβιασμούς, τις απειλές, τη δυσφήμιση και την τρομοκράτηση αντιστέκεται στην εφαρμογή και παλεύει για την κατάργηση των νόμων 4009/11 και 4076/12. Η πανεπιστημιακή κοινότητα αγωνίζεται ενάντια στην επιχειρηματική λειτουργία των ιδρυμάτων και τη σύνδεσή τους με τις επιχειρήσεις, ενάντια στη διάλυση των σπουδών και στη γενίκευση της κατάρτισης, ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, ενάντια στην κατάργηση της φοιτητικής μέριμνας, ενάντια στις τεράστιες περικοπές στη χρηματοδότηση και στη ληστεία των χρημάτων των ιδρυμάτων.

Μπροστά στην κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα καλούμε τους συναδέλφους μας στο Πανεπιστημίου Αιγαίου να μη συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του συμβουλίου την Παρασκευή 2/11/12 και να αγωνιστούν για τη ματαίωσή τους. Επίσης καλούμε το σύνολο των 13 υποψηφίων να σκεφτούν το βάρος των ευθυνών τους και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ έστω αυτή την ύστατη ώρα. Είναι ώρα ευθύνης. Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να συναινέσει στην διάλυση και τον εκφυλισμό των Ανώτατων Ιδρυμάτων. Παράλληλα καλούμε τους φοιτητικούς συλλόγους και τους συλλόγους εργαζομένων να συντονίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εφαρμογή των ν. 4009/11 και 4076/12, στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ και κάθε αντιδραστική αλλαγή στα ΑΕΙ.

Να αντιταχθούμε στην οικονομική ασφυξία των ιδρυμάτων, στη μείωση των μισθών μας, στο σύνολο των νέων μέτρων της κυβέρνησης και της Τρόικας (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) που μας καταδικάζουν μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού στη φτώχεια και τη χρεοκοπία. Να αγωνιστούμε για τη διαμόρφωση Ανώτατης Εκπαίδευσης αποκλειστικά δημόσιας και δωρεάν, δημοκρατικής, που θα στοχεύει στην ολόπλευρη μόρφωση του λαού

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 8.00 το πρωί:
στη Μυτιλήνη στο κτίριο Διοίκησης
στη Χίο στο κτίριο Μιχάλειο
στη Σάμο στο κτίριο της π. Εμπορικής Σχολής
στη Ρόδο στο κτίριο Κλεόβουλος
στη Σύρο στην αίθουσα Παρθενών
31 Οκτωβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου