ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Ο καθηγητής Αριστοφάνης Δημάκης για τις Απεργίες στα Πανεπιστήμια    Σύλλογος ΔΕΠ  Πανεπιστημίου Αιγαίου 

    Απεργία Διαρκείας από Δευτέρα 1/10        Ο Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου επιμένει στη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων, με βάση τις διεκδικήσεις και το πλαίσιο που αποφασίσαμε στις προηγούμενες δύο Γενικές Συνελεύσεις 14/09 και 21/09. Αποφασίστηκε Απεργία Διαρκείας από Δευτέρα 1/10 με προοπτική κλιμάκωσης την Παρασκευή 5/10.
Ο Αριστοφάνης Δημάκης σχολιάζοντας την επικρατούσα κατάσταση στο χώρο της Παιδείας.Κάνει λόγο για τα αιτήματα των Διδασκόντων,την Απεργία και τα προβλήματα-κινδύνους που έρχονται με όλα τα νέα μέτρα όπως μειώσεις, περικοπές, συγχωνεύσεις ή λουκέτα και φυσικά το πρόγραμμα διάλυσης της Παιδείας , "Αθηνά" και την εφαρμογή του νόμου "Διαμαντοπούλου".


Ο  Αριστοφάνης Δημάκης είναι καθηγητής Μέλος Δ.Ε.Π. στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.Υπήρξε επί 12 περίπου χρόνια συμβασιούχος 407 στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο ΤΜΟΔ.Από το 2004 ως το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου