ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συζήτηση «Η Σύρος χωρίς το Πανεπιστήμιο»





ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση-συζήτηση προς τη τοπική κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς της Σύρου με θέμα:

«Η Σύρος χωρίς το Πανεπιστήμιο»

Σε αυτή θα αναφερθούν αναλυτικά τα τρέχοντας προβλήματα που απασχολούν την Γ/θμια Εκπαίδευση και ειδικότερα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπως είναι: οι συνεχείς μειώσεις σε διδακτικό προσωπικό, ο  πρόσφατα ψηφισθείς νόμος 4093/2012 και οι απώλειες σε διοικητικό προσωπικό καθώς και το επικείμενο σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" που αφορά στην «αναδιάρθρωση/ αναμόρφωση/ ανασυγκρότηση» των δομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχέδιο που πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα με κίνδυνο τη συρρίκνωση ή και κατάργηση Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε όλη την επικράτειά του.

Η συζήτηση που είναι ανοικτή σε όλη τη τοπική κοινωνία και στην οποία προσκαλούνται θεσμικοί φορείς και παράγοντες του τόπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, στις 22.11. 2012, ώρα: 18:00 μμ.



Έχοντας της πεποίθηση ότι αυτή η περίοδος αποτελεί πρόκληση για την ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας καλούμε την όλες και όλους να συμμετάσχουν σε αυτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου