ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΜΣΠΣ για την οικονομική ενίσχυση των απεργών Διοικητικών Υπαλλήλων





Το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΜΣΠΣ για την οικονομική ενίσχυση των απεργών Διοικητικών Υπαλλήλων


katalhpsh panepisthmio 1

Από την Τρίτη 13.11 , τελούν υπό κατάληψη οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο "Μνημόνιο 3" έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στους εργαζόμενους, αφού σύμφωνα με το προβλεπόμενες διατάξεις, 38 άτομα που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα πρέπει να απολυθούν.Έχουμε δηλώσει εξ αρχής την πλήρη στήριξή μας ως Διοικητικό Συμβούλιο στον αγώνα των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιό μας. Με λίγα λόγια, με τα τελευταία μέτρα η κυβέρνηση προχωρά σε «διαθεσιμότητα» των ΙΔΑΧ, απειλώντας ουσιαστικά με κατάρρευση ένα πλήθος δημοσίων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι χάνουν την δουλειά τους 38 υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πρόκειται για σφαγή που αφήνει τα πανεπιστήμια πλήρως υποστελεχωμένα, από όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, καθώς ήδη ο Υπουργός «προειδοποιεί» ότι δεν θα υπάρξουν άλλες προσλήψεις καθηγητών 407 την επόμενη χρονιά.

Θεωρούμε αναγκαία και κρίσιμή την όσο το δυνατόν κοινή συμπόρευση και συνεργασία Φοιτητών-Καθηγητών-Διοικητικού Προσωπικου για να αντισταθουμε στην προσπάθεια εφαρμογής του μνημονίου στην παιδεία και όχι μόνο.
Κατά συνέπεια παίρνουμε την πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη του αγώνα των απεργών συναδέλφων μας.
Ενισχύουμε αυτόν τον δίκαιο και δυναμικό αγώνα των υπαλλήλων με κάθε δυνατό μέσο, παρέχοντάς τους πολύμορφη στήριξη για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα.Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και όχι σε μαζικές απολύσεις και διάλυση του θεσμού.
Ακόμη καλούμε την Πρυτανεία να δράσει αναλόγως, να πάψει επιτέλους να κρατά ισορροπίες μεταξύ Υπουργείου και Φοιτητών-Διδασκόντων-Υπαλλήλων του Ιδρύματος και να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου