ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Κατάληψη στις Υπηρεσίες- Γραμματεία του Πανεπιστημίου
 Κατάληψη στις Υπηρεσίες- Γραμματεία του Πανεπιστημίου 


katalhpsh panepisthmio 1


Υπό κατάληψη τελούν οι υπηρεσίες του πανεπιστημίου την Τρίτη και την Τετάρτη στη Σύρο. Τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο "Μνημόνιο 3" έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στους εργαζόμενους, αφού σύμφωνα με το προβλεπόμενες διατάξεις, 38 άτομα που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα πρέπει να απολυθούν.
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της και αφού έλαβε υπόψη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε :
  • Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχει στην 48ωρη απεργία (Τρίτη και Τετάρτη, 13 και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα) που προκήρυξε η Ο.Δ.Π.Τ.Ε., με ταυτόχρονη κατάληψη των κτηρίων Διοίκησης στις Πανεπιστημιακές Μονάδες του Ιδρύματος.
  • Να συγκαλέσει εκ νέου Γενική Συνέλευση, με τηλεδιάσκεψη, για την αποτίμηση της διαμορφούμενης κατάστασης, την Τετάρτη 14/11/2012 και ώρα 12:00.
  • Εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο να έρθει σε επικοινωνία με την Πρυτανική Αρχή του Ιδρύματος, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για τις κινήσεις της αναφορικά με το θέμα.
  • Να ζητήσει την έμπρακτη συμπαράσταση των συνδικαλιστικών φορέων του Ιδρύματος.
  • Να συνεργήσει με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς εκτός Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα βρίσκεται σε διαρκή ανοικτή συνεδρίαση.

Η Γενική Συνέλευση
του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού
του Πανεπιστημίου Αιγαίου


    katalhpsh panepisthmio 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου