ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΠΑ- -ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ



ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΠΑ- -ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ


Μετά από παράσταση των Δ.Σ. των Συλλόγων ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και ΔΠ κι εργαζομένων του ΓΠΑ στον Πρύτανη με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι πραγματοποίησε την απειλή του για την κλήση εισαγγελέα, επικαλούμενος την παρακώλυση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος, με αφορμή την κατάληψη τμήματος των Διοικητικών Υπηρεσιών από τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού, μετά από απόφαση της Γ.Σ. του.
Οι Σύλλογοι του ΓΠΑ δηλώνουν ότι η ενέργεια αυτή είναι απαράδεκτη και μη αποδεκτή από την Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου δεν παρακωλύεται από τους αγώνες των εργαζομένων που υπερασπίζονται τη δουλειά τους, αλλά από την πολιτική των απολύσεων και των μειώσεων μισθών της κυβέρνησης και της τρόικας.

Η Πρυτανεία με την στάση της αυτή διευκολύνει την υλοποίηση αυτής της πολιτικής και ανοίγει το δρόμο για την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε θα επιτρέψουμε την καταστολή των αγώνων και την καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Η ενέργεια αυτή της Πρυτανείας αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΓΠΑ και την καλούμε να αναλογιστεί τις ευθύνες της και τις συνέπειες της πράξης της και για πολλοστή φορά την καλούμε να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων.


Τα ΔΣ των Συλλόγων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου