ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Συνέλευση και εκλογές.

Την Τετάρτη 6 Μαϊου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Φρέρη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του φοιτητικού μας συλλόγου για τις εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13/5.

ΘΕΜΑΤΑ

  • -Προσβασή στις Αίθουσες του Τμήματος.
  • -Εργαστήρια Υπολογιστών Τυποκυκλαδικής.
  • -Αναπληρώσεις κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Εβδομάδας.
  • -Φθορές-Γκραφίτι στο 1ο Γυμνάσιο.
  • -Απολογισμός / συζήτηση για την χρονιά που πέρασε.
  • -Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • -Κατάθεση ψηφοδελτίων.
  • -Προκήρυξη εκλογών.


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι καλό θα ήταν να έχουν έτοιμο το ψηφοδέλτιό τους.(Αλλά οχί αναγκαίο). Η κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις φοιτητικές εκλογές πρέπει να γίνει έως της 9π.μ. της Δευτέρας 11/5/2009. Η κατάθεση γίνεται με mail στην διεύθυνση του Φοιτητικού συλλόγου (dpsdfs@syros.aegean.gr). Ψηφοδέλτια που θα κατατεθούν μετά από αυτή την προθεσμία είναι άκυρα.
Οι εκλογές θα γινουν την Τεταρτη 13/5 στην αίθουσα Φρέρη. Οι φοιτητές θα μπορουν να ψηφίσουν απο τις 8:00 το πρωί μέχρι τισ 20:00 το βράδυ με επίδειξη της αστυνομικής ή φοιτηκής ταυτότητας τους.

11 σχόλια:

  1. Καλό είναι να ανοίξουμε εδώ μία συζήτηση για τα θέματα, να μην πάμε ΕΝΤΕΛΩΣ απροετοίμαστοι στη ΓΣ.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Simfono 100% gia ayto kai to evala. Episis mou vgikan poli Sapidika ta grammata me to xrwma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελευταίο γκάλοπ της MRG:

    Μποφυλατος και λοιπα λαμογια: 34,2% (56-58 ψηφους)
    Αντιλαμογικη επανασταση ΤΒ: 1,2% (2 ψηφοους)
    Ακυρο: 40,6% (65-67 ψηφους)
    Λευκό: 10,5% (16-18 ψηφους)
    Παρόν: 13,5% (21-23 ψηφους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θεμα φθορες-γκραφιτι στο 1ο γυμνασιο αφορα την "καταστροφη" του κτιριου απο τα διαφορα γκραφιτι οπως εχει αναφερει κατα καιρους ο δαρζεντας ή γενικοτερους προβληματισμους? Αν ισχυει το πρωτο διαφωνω να το συζητησουμε γιατι αυτη δυστυχως ή ευτυχως ειναι ή εκφραση-επικοινωνια των νεων της συγχρονης εποχης και καλο θα ειναι να προσαρμοστει ο Δαρζεντας γιατι ειναι χαλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι μου φαινεται οτι η κοπελα που δεν εχει προσβασιμοτητα στο 1ο γυμνασιο παλευει για να δικαιωθει χωρις την υποστηριξη μας? Συμφοιτητρια μας ειναι, θα επρεπε να ντρεπομαστε που μετα απο τοσο καιρο ειναι ακομα ετσι τα πραγματα. Ο Αλεξης Γρηγοροπουλος οταν πεθανε ξεσηκωθηκε ολοκληρη η ελλαδα και τωρα που "σκοτωνουμε" αυτην την κοπελα αποκλειοντας την απο την πανεπιστημιακη κοινοτητα, μενουμε απρακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @F.

    Για την προσβασιμότητα:
    έχει γίνει ΓΣ του Συλλόγου για το θέμα, παρουσία της συμφοιτητριάς μας και θα ξαναγίνει τώρα. Ξέρεις πόσα άτομα ήρθαν; καμιά 30αριά...ελπίζω εσύ να ήσουν. Με 30 άτομα λοιπόν,κι όταν περιμένουμε από ένα άτομο (τον πρόεδρο) να γράψει κείμενο/ απόφαση ΓΣ για το θέμα, ε τότε δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά. Κι επίσης, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αρμοδιότητα του ΦΣ να βρει τους υπευθύνους. Αρμοδιότητα και ευθύνη μας είναι να δημοσιεύσουμε μία απόφαση με αιτήματα, τα οποία και θα πρέπει να κυνηγήσουμε.

    Για τις φθορές:
    Συμφωνώ μαζί σου.Το Πανεπιστήμιο είναι ένας ανοιχτός χώρος, ανήκει στην κοινωνία και όχι στο Δαρζέντα ή στους φοιτητές. Αν μας πειράζει κάτι, θα πάμε να το σβήσουμε, όπως να κάνει κ ο Χατζησάββας αν τον πειράζουν. Εγώ μετά θα πάω να ξαναγράψω κτλ κτλ....κοινωνική αλληλεπίδραση.

    Προσωπικά, μου τη δίνει το αποστειρωμένο πανεπιστήμιο, όπως μου τη δίνουν κάτι ανούσιες καλλιγραφίες/υπογραφές κάποιων γκραφιτάδων χωρίς νόημα. Κατά τα άλλα, γκράφιτι που θέλουν κάτι να πουν και συνθήματα που κάτι δηλώνουν, πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάθος είναι Gimanin να αρπάζεις τον/την F. επειδή ίσως να μην ήταν εκεί.
    Στο κάτω κάτω και συ που ήσουν εκεί, δεν είπες κουβέντα.
    Καλό είναι να εξετάσουμε επιτέλους τις αιτίες που εμποδίζουν κάποιους να είναι εκεί ,
    Η Γενική συνέλευση σαπίζει εδώ και καιρό και αυτό επειδή κάποιοι δεν θέλουν να χαλαστούν με τους καθηγητές και κάνουν την πάπια στα αιτήματα των φοιτητών.
    Νομίζω δικιά σου ήταν η ιδέα
    “Ζητάμε να καθιερωθεί ένα μεγάλο μέρος του ωρολογίου προγράμματος της Τετάρτης ως χρόνος
    διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του Φ.Σ. “και όχι 9 με όσο πάει...
    (αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ).
    Ελπίζω στην εκλογοαπολογιστική να ρωτήσεις, γιατί μετά από 2 μήνες δεν έχει εφαρμοστεί ;
    Δεν ξέρω αν εσύ έχεις απογοητευτεί από τον πρόεδρο γιατί δεν έγραψε το κείμενο... εγώ ξέρω ότι έχουμε εννεαμελές και ΝΑΙ είναι αρμοδιότητα του να γράψει και κείμενο και να πιέσει κιόλας για λύση εφόσον όλοι νομίζω αποδέχονται οτι είναι πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα..
    Καλό επίσης είναι να σκεφτείς γιατί ενώ η ε.γενική έγινε 2 βδομάδες πρίν το Πάσχα η Μαρία
    δεν πήρε απάντηση από κανέναν (ούτε από το εννεαμελές) πάρα τη συνάντηση των bofy-Δαρζεντα αποκληστικά για το θέμα ,παρα μόνο μέσα από το “γυαλί ” του Παπαδάκη.. και αυτό “περί αγάπης”...ξέρεις αυτής που δείξαμε πλέον και οι φοιτητές...

    Για τα σπρέι στους τοίχους , συμφωνούμε σε γενικές γραμμές όλοι πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ημουν εκει παιδες αλλα και παλι δικιο εχει ο φιλος απο πανω.. που σκατα ειναι ολοι σε ενα τοσο σημαντικο θεμα? θα επρεπε να τους αγγιζει ολους! αν δειχνουν πραγματικο ενδιαφερον για καθε κοπελα που εχει καθε λογης προβλημα να ερθουν σε μια γ..μενη συνελευση! ξεφτιλα ειναι πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Na pane na psofisoun osoi tolmane na milisoune gia Alexi-React-Dekemvri kai itan 3 mines kai to mono pou tous enoiaze itan pote tha psifisoun gia na anoixoun ti sxoloula tous kai tipota allo. Tha eprepe na drepeste na evagelizeste pragmata sta opoia oxi apla den eixate sxesi alla doulepsate enadion tous. Mi pernate ton kosmo gia malakes giati kapioi den einai...
    Oso gia to meizon thema tis prosvasis sta ktiria xairomai pou kati pane na ftiaxoun alla lipame pou prokeimenou na kinithei kati eprepe na ginei redikolo kai h sxoli (sta @@ mas gia tin sxoli) kai i Maria stous poutanas gious tous alites-roufianous-dimosiokafrous. Ama etsi ginodai oi doulies na vgei i Maria kai na pei oti den tin vazoun sto T.E.E. bas kai boume pote kai ekei...
    A.

    P.S.: Apantiste kai kerdiste!!!
    TI GIORTAZOUME STIS 6 DEKEMVRI?

    P.S.2 : Proteino katalipsi eos otou ginei prosvasimo to ktirio giati apo tous eklegmenous mas "adiprosopous" den prokeite na doume fos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Wx wx wx ...na ti i prwti parataksi gia tis fetines ekloges :P

    A btw edeinan kati kopelitses fulladia tis panspoudastikis sto pneumatiko ... wraia itan i mia ... lete na psifisoume ? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή