ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Κυριακή 10 Μαΐου 2009

9 Μάη - Ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης - Συνεργασία Φασιστών και ΜΑΤ



Σαν χθες 9 Μαΐου έληξε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, με την άνευ όρων συνθηκολόγηση των ναζί.

Τη χθεσινή ημέρα διάλεξαν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και άλλων παρακρατικών οργανώσεων να καταλάβουν την πλατεία Ομονοίας, να επιτεθούν στους μετανάστες ακόμα και σε πολυκατοικίες στις οποίες κατοικούν.

Η αντίδραση από αντιφασίστες διαδηλωτές ήταν άμεση.
Η συνεργασία ΜΑΤ και Χρυσής Αυγής ήταν άριστη για ακόμα μία φορά. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν στους παρακάτω συνδέσμους, θα δείτε φασίστες με κράνη και πέτρες στα χέρια ανάμεσα σε διμοιρίες των ΜΑΤ. Φυσικά και δεν συνελήφθη κανένας από αυτούς. Τα λόγια είναι περιττά...οι εικόνες και τα βίντεο αρκούν.

Δεν νομίζω επίσης ότι πρέπει να θεωρούμε τυχαίο ότι ακόμα και στη Σύρο πριν λίγες ημέρες βρήκαμε όλοι στην πόρτα του σπιτιού μας φυλλάδια των Φασιστών που ζητούν να τους ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές.

Γκρουπούσκουλα πίσω στα κλουβιά σας! Καμία ανοχή στους φασίστες!

Το χρονικό των συγκρούσεων: http://www.tvxs.gr/v11260

Βίντεο και φωτογραφίες:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1027246
http://www.tvxs.gr/v11264

6 σχόλια:

  1. Το διεθνές δίκτυο των Indymedia,περιλαμβανομένου και του athens indymedia, λειτουργούσαν αρχικά μέσω των εγκατεστημένων στις ΗΠΑ servers FREESPEECH,
    οι οποίοι δήλωναν ως αποστολή τους την ενθάρρυνση της «μη εμπορικής έκφρασης των προοδευτικών, δημοκρατικών ιδανικών». Παρά τις διακηρύξεις τους, οι freespeech servers ήταν χωμένοι σε ένα πολύ βρωμερό κουβάρι διαπλοκής που σύντομα άρχισε να ξετυλίγεται, κι αυτός μάλλον είναι ο λόγος που το athens indymedia αναγκάστηκε να μετακομίσει σε σέρβερ του ελληνικού κράτους: στον ιντερνετικό διακομιστή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου!!!

    Όσο όμως το indymedia λειτουργούσε μέσω των freespeech servers υπήρχε και μια άλλη πολύ γνωστή πολιτική οργάνωση που είχε επιλέξει τους σέρβερ του freespeech για να στήσει την ιστοσελίδα της. Υπήρχαν στην Ελλάδα εκατοντάδες εταιρείες που προσφέρουν φθηνότατο hosting αλλά και σε όλη την υφήλιο κι όμως... Η οργάνωση αυτή επέλεξε το freespeech για να στεγάσει τις λαμπρές δημοκρατικές και προοδευτικές της ιδέες. Και αυτό αμέσως την αγκάλιασε και της παραχώρησε τα μεγαμπάιτ του διότι το λέει : "η αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε τη μη εμπορική έκφραση των προοδευτικών, δημοκρατικών ιδανικών". ΠΟΙΑ είναι αυτή η ελληνική οργάνωση που παρέα με το indymedia στεγαζόταν σε σέρβερ του freespeech?

    -Κυρίες και κύριοι με υπερηφάνεια και εθνικό ρίγος να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά μας σας την παρουσιάζουμε άλλη μια φορά: Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! Πριν μερικά χρονάκια, κάτω αριστερά στο πεδίο του explorer μπορούσαμε να διαβάσουμε την διεύθυνση: http://members.freespeech.org/xrysiaygi

    Τι θα ήταν δυνατό να σκεφτεί κανείς γι’ αυτό το περίεργο ζευγάρωμα; Απλή σύμπτωση; Τα «άκρα συναντιόνται»; Ή μήπως είναι επικρατέστερη η περίπτωση τού καταμερισμού εργασίας, ανάμεσα σε φαινομενικώς αντίπαλα στρατόπεδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιέμαι που το πας ανωνυμε και που αποσκοπείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na eides twra ti ginetai ? Kaneis ena entypwsiako post kai komplareis tous ypoloipous ...k telika gia ena toso simantiko thema kaneis dn grafei tpt. Opa sou leei aytos kati kserei

    To thema einai omws an ontws kati kserei na to moirastei k me mas . Giati an to afinei etsi ksekremasto, akougetai apla san alli mia sunomosiologia pou toso latreuei to tileoptiko mas koino .

    Den lew oti diafwnw me auta pou grafeis ...antitheta mou fainetai arketa endiaferousa h skepsi sou ... alla opws leei k i anna apo panw ...αναρωτιέμαι που το πας ανωνυμε και που αποσκοπείς

    P.S dn einai kako na vazoume ena #$%@ pseudonumo edw mesa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι τόσο μπλεγμένα που δύσκολα ξεδιαλύνονται.Εδώ και χρόνια έχει στηθεί μια επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού με ακραία στοιχεία «ακροαριστερής» και «ακροδεξιάς» προβιάς που δίνουν εξαιρετικές παραστάσεις,για να καλύψουν κάτω από το χαλί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίαςΑποκορύφωμα ήταν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου,όταν η βία κλιμακώθηκε με επιδέξιο τρόπο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Τότε χιλιάδες μηνύματα στάλθηκαν σε φοιτητές και μαθητές.Ποιος ήταν ο αποστολέας και πώς γνώριζε τα κινητά τηλέφωνα νέων, και όχι μόνο, ανθρώπων; Ποιος ήταν ο ρόλος του Indymedia σε αυτή την επιχείρηση και ποιες οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή και τον Σόρος;Τότε μάλιστα ένας υπάλληλος της αμερικάνικης πρεσβείας ειδοποίησε το Σάββατο του Αγίου Νικολάου συγγενικό του πρόσωπο να μην κατέβει με την οικογένεια του στο κέντρο της Αθήνας ,γιατί τα επεισόδια θα είναι πολύ βίαια.Το γαϊτανάκι στήθηκε και με την εισβολή εκατοντάδων Αλβανοκοσσοβάρων που έπαιξαν εξαιρετικά την παράσταση «αντιεξουσιαστής».Αλήθεια ,ένα τελευταίο στοιχείο δεν σας προβληματίζει:υπογράφτηκε χθες η συμφωνία για τον αγωγό Soυthstream μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας και όλως περιέργως έσκασε η βόμβα στην Eurobank Αργυρουπόλεως;
    Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα παραπάνω ή καρπός προσεκτικής μελέτης της πολιτικής επικαιρότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κότα έκανε τ αυγό ή το αυγό την κότα?

    ποιος ήταν ο υπάλληλος της αμερικάνικής πρεσβείας & πως ο προσεκτικός μελετητής της πολιτικής επικαιρότητας το πληροφορήθηκε & πάνω απ όλα πως τεκμηριώνει το λόγο του?

    ποιοι ακριβώς είναι οι Αλβανοκοσσοβάροι & από που κρατάει η σκούφια τους?

    όσο για προβιά οι φτωχές μου γνώσεις πάνω στη πολιτική ιστορία μου επιδεικνύουν τη μια και μοναδική κόκκινη προβιά, η οποία για τους αναγνώστες που τυχόν δεν την έχουν ακούσει είναι δημιούργημα της CIA στην Μεταπολεμική Ελλάδα & κύριος σκοπός της ήταν η στρατολόγηση φασιστών για τη δημιουργία αναταραχής σε στιγμές κρίσης. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να διεισδύσουν σε αριστερές ομάδες με σκοπό να τις παρασύρουν σε εξτρεμιστικές ενέργειες για να ενοχοποιηθεί η παράνομη τότε αριστερά, όταν δε τα κατάφεραν δε δίστασαν να προχωρήσουν σε εξτρεμιστικές (ανώνυμες συνήθως) ενέργειες για να ενοχοποιήσουν πάντα την αριστερά & να διατηρήσουν το κλίμα φόβου στους πολίτες, δε δίστασαν δε να προχωρήσουν σε δολοφονίες & αστυνομικών (1 στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα μουαχαχα)

    όσο για τον αποστολέα τι θέλει να πει ο ποιητής ότι έλαβε μήνυμα από ανώνυμο αποστολέα το οποίο τον παρότρυνε να κατέβει να τα σπάσει?
    & αν εν τέλει αυτός καταδικάζει την ανωνυμία του αποστολέα τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς που παρακολουθούμε τον μίστερ ανώνυμο να κάνει πολιτικοκοινωνικοοικονομικές αναλύσεις χωρίς να μπαίνει καν στο κόπο να υιοθετήσει έστω ένα παρατσούκλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δίκιο το παλικάρι παραπάνω...Σόρος και αναρχικοί συνδέονται άμεσα..Για τη χρυσή αυγή δε ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή