ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό τριήμερο Σύρος Πανεπιστήμιο 21-23 Ιουνίου

2 σχόλια:

 1. Eleos me ta xrwmatismena poia...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια χαρά αχρωμάτιστε,

  προφανώς δεν αναφέρεσαι στο χρώμα της αφίσας, αλλά σε κάποιου είδους πολιτικό ή κομματικό χρωματισμό. Θα εκτιμούσα αν έγραφες περισσότερα, ή ακόμα καλύτερα αν πιάναμε μια κουβέντα σχετικά όλο αυτό που σκέφτεσαι στο Πανεπιστήμιο-στο δρόμο-στην πλατεία για να μάθω τα επιχειρήματά σου. Γκρινιάζεις, χωρίς αυτή η ενέργεια να διοχετεύεται κάπου ποιοτικά ή παραγωγικά αν θες. Με ένα ρηχό σχόλιο "Eleos me ta xrwmatismena poia.." δεν κερδίζεις, δεν συγκινείς κανέναν να προβληματιστεί παρά μόνο τον βάζεις σε σκέψεις αν αναφέρεσαι σε ρούχα,στο ουράνιο τόξο, στα χρώματα της αφίσας ή τελικά σε κάτι πιο υψηλό νοηματικά.

  Λίγο πριν απάντησα σε σχόλιο σε ντόπιο ιστότοπο ενημέρωσης όπου κάποιος αποκαλεί τους φοιτητές/φοιτήτριες αξύριστους (ελπίζω να αναφέρεται στο συγκεκριμένο μόνο στους φοιτητές), άπλυτους, υπεραινώβιους και μας προκαλεί να τσακιστούμε να πάρουμε τα πτυχία μας και να φύγουμε μακριά από τη Σύρο γιατί κάνουμε μόνο χρήση ινδικής κάνναβης, κάνουμε μόνο φεστιβάλ και συναυλίες. Οπότε λοιπόν βάλε προτεραιότητες- στόχους και δες τι θες να λύσεις που σκοπεύεις, επέλεξε αν θες να βοηθήσεις σε κάτι το οτιδήποτε που θα κάνουμε μαζί ή ίσως να αποφασίσουμε τελικά να μην το κάνουμε μαζί(ένα αχρωμάτιστο φεστιβάλ ας πούμε) . Κάνε την κριτική σου στους διοργανωτές-παράγοντες του τόπου , την αυτοκριτική σου,μίλα στους φίλους σου, στους συμφοιτητές σου, μίλα στην Συνέλευσή σου, μίλα σε μένα που με βλέπεις πιθανότατα 5-10 φορές την μέρα στο Πανεπιστήμιο ή κάπου στην πόλη, διάλεξε πλευρά διάλεξε το τι θες να κάνουμε μαζί , παρουσίασέ το δυναμικά και ίσως πείσεις και βρεθούμε με κάτι καινοτόμο-επαναστατικό στα χέρια μας.

  Σωτήρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή