ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Δελτίου Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής Πολιτιστικής Εβδομάδας 2009 (ε ρε γλέντια)

Η Πολιτιστική Εβδομάδα 2009 (24-30.5.09) στην πόλη της Μυτιλήνης πλέον αποτελεί μία ευχάριστη ανάμνηση για όλους μας. Η οργανωτική επιτροπή είναι περήφανη για το αποτέλεσμα ,όμως για την επίτευξη αυτού απαιτήθηκαν ατελείωτες ώρες εργασίας και σχεδιασμού ,ενώ για την συγκεκριμένη οργάνωση υπήρξαν αναρίθμητα προβλήματα, που δεν θέλαμε να τα θίξουμε πριν ή κατά την διάρκεια της Πολιτιστικής Εβδομάδας.

Αρχικά, θα αναφερθούμε στο πρόβλημα της μετακίνησης των φοιτητών από το νησί της Ρόδου. [...]

[...] Η χρηματοδότηση της οργάνωσης ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα ,καθώς υπήρξε μικρή συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια και αυτό μετά το πρόβλημα που προέκυψε για την μετακίνηση των Ροδιτών. Συνολικά το Πανεπιστήμιο βοήθησε με το ποσό των 28.000ευρώ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κύριο Τρούμπη που σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή βρήκανε την απαιτούμενη χρηματοδότηση. Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον [...] Μέχρι τη Σύγκλητο του Ιουλίου θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής, με σκοπό να φανεί η διαφάνεια των εσόδων και εξόδων της Πολιτιστικής Εβδομάδας.

Μετά από αυτό αναμένουμε απαντήσεις Συλλόγων και μελών Δ.Σ ,οι οποίοι δυσφημούσαν την Οργανωτική Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δηλαδή, γιατί δήλωναν ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα «φάει» τα χρήματα της Πολιτιστικής Εβδομάδας και ότι θα μας έστελναν εισαγγελέα να ελέγξει τα οικονομικά της Οργάνωσης.
Βέβαια, αυτά δηλώνονταν από μερικούς εν όψει Φοιτητικών Εκλογών της 13ης Μάιου 2009.Μετά δεν υπήρχαν πουθενά οι συγκεκριμένοι φοιτητές .Γόνιμο είναι να αναλάβουν τις ευθύνες των λόγων τους μετά τον απολογισμό.
Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους επιχειρηματίες στους οποίους καθυστερήσαμε να πληρώσουμε ακόμη και σήμερα. [...]
[...] Στην συνέχεια, θα αναφερθούμε στην συμμετοχή των φοιτητών στην Οργάνωση της Πολιτιστικής Εβδομάδας 2009. [...]

[...]
Επιπρόσθετα αγανακτήσαμε με την μη παρουσία ενός Φοιτητικού Συλλόγου που εκπροσωπούσε ένα νησί, δηλαδή αυτού της Σύρου στην Πολιτιστική Εβδομάδα και την διοργάνωση «Αντιπολιτιστικής Εβδομάδας» για λόγους που τους θεωρούμε άκρως εξευτελιστικούς ως προς τους άλλους Συλλόγους.
Εμείς είχαμε κρατήσει την υπόσχεσή μας για την διεξαγωγή στην Σύρο του χρόνου 2010 με ψήφο εμπιστοσύνης στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Οι ίδιοι δεν ήρθανε και μποϊκοτάρανε την Πολιτιστική Εβδομάδα.

· Πως μπορεί ο Φοιτητικός Σύλλογος της Σύρου χωρίς καταστατικό ,ταμείο ,παρουσία στην Σύγκλητο και εκπροσώπους εκλεγμένους όχι από Φοιτητικές Εκλογές να μας εγγυηθεί για την Οργάνωση της Πολιτιστικής Εβδομάδας στην Σύρο το 2010;

· Ποιος φοιτητής θα πάει στην Σύρο ,γνωρίζοντας την απαίσια απάντηση –πρόκληση των φοιτητών της Σύρου εναντίων όλων των Φοιτητικών Συλλόγων ,δηλώνοντας ότι μόνο αυτοί ξέρουν να διοργανώνουν Πολιτιστική Εβδομάδας;

[...[...] [...]

Ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ: http://forum.aegean.gr/viewtopic.php?f=110&t=4064

8 σχόλια:

  1. APANTISI TWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γέμησε ο τόπος αγανακτισμένους πωλητές, ε... πολίτες
    έξω οι λαθρομεταπράτες απ' το παγγαίο, ε... αιγαίο
    jose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις ανακριβιες που λενε τις αφηνω ασχολιαστες, το μονο που εχω να πω ειναι 2 ερωτησεις:
    1.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟ?
    2.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι επιθεση ειναι αυτη που τρωμε στο δελτιο τυπου? Αν δεν σεβονται τα προβληματα που αντιμετωπιζει το πανεπιστημιο μας να πανε στο καλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς εδώ στην τροπική Λέσβο, αν και δεχτήκαμε τη λάσπη από τη Σύρο, αποδείξαμε, ότι πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και θεωρίες συνομωσίας, μπορούμε να μην φάμε τα λεφτά των συλλόγων σας, διότι ούτως ή άλλως μπορούμε να τα πάρουμε απ' ευθείας από το κόμμα, και χωρίς τη διαμεσολάβηση της πρυτανείας. Και λεφτά που φτάνουν και περισσεύουν ώστε να κάνουμε και κρουαζιέρα τα αδερφά μωράκια της Ρόδου.
    2ον Αν και είστε αναρχικά στοιχεία και αλήτες, εμείς οι λαίδες πιστεύουμε και στηρίζουμε έμπρακτα με το σάλιο μας την διοργάνωση του Medrano και στη Σύρο για το 2010. Ούτως ή άλλως σε 5 χρόνια που θα ξαναρχόταν στη Λέσβο (και άμα τελικά την παίρνατε και 'σεις και τα νέα κομπαρσονήσια, ούτε σε 10 χρόνια) θα έχει καταργηθεί. Οπότε και Σύρος 2010 και Μύκονος 2011 ακόμα καλύτερα, και Σύψηρος και Ψολέγαυρος και Μακρόνησο 2814 στηρίζουμε,
    ...κορόιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα, εκει στη Lesbos η μαλακια παει συννεφο..Ρε δε γαμιεστε με την πολιτιστικη καλοκαιριατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Αν και είστε αναρχικά στοιχεία και αλήτες, εμείς οι λαίδες ...'' ????????? eleooooooooooooos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. POLITISTIKH STH SYRO PREPEI NA GINEI.....
    KAPOIAS STIGMH NA KATALABOUN OLOI OTI AUTH H EBDOMADA EINAI GIA OLLOYS MAS KAI OXI GIA THN TSEPH THS DAP-NDFK...AS MHN GELIVSASTE TRWNE APO PANTOU....
    STH SYRO KAI STO KOUFONHSI AN XREIASTEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή